Het Zappdelict!

Welkom bij het Zappdelict!

Het Zappdelict is terug bij Zapplive! Ik (Saskia) ga elke zaterdag een moord oplossen, en daar heb ik jouw hulp bij nodig!

Op deze pagina vind je alles wat je maar moet weten over het Zappdelict! Ik geef je hints over het slachtoffer, plaats hier de profielen van de verdachten, en ik houd je helemaal op de hoogte over de vorderingen in het onderzoek! Ook kun je hier alle delicten terugkijken!

Uitzending

Tijdens de uitzending van Zapplive kun jij mij helpen met het oplossen van de moord!

- Jij kan mij in de poll laten weten wie je verdenkt als dader!
- Als je zeker weet wie de dader is, stuur dan je verdenking in, en maak elke zaterdag kans op een super vet Zappdelict t-shirt!


Klets mee over het Zappdelict!

2066 reacties

Waarschijnlijk Leen niet

Waarschijnlijk zal het Leen niet zijn, want die aanwijzing is niet zeker dat het met de honkbalknuppel is gedaan.

Lieselotte zou het kunnen zijn, maar heel veel denken dat zij het is, omdat er snoepjes bij Ton zijn gevonden en zij snoepjes heeft, maar Ton had al eerder een heleboel snoepjes gepakt.

Gerard is mijn hoofdverdachte, want van Gerard zijn er volgens veel mensen geen aanwijzingen gevonden, maar als je goed hebt gekeken wil Gerard heel graag solo om meer geld te verdienen. Iedereen denkt dat hij het niet was, omdat hij zei: 'Ik denk dat ik toch gezellig bij mijn broer blijf zingen', maar hij wil misschien niet echt bij zijn broer blijven zingen, maar zei hij dat tegen Leen om niet zo snel verdacht te worden. Misschien heeft hij de deur van de wc tegen Ton aangegooid om meer geld te gaan verdienen.

Maar wie het ECHT is weet natuurlijk nog niemand zeker.

lieselot is het

ik weet het het is lieselot want ze kijkt boos op de foto

Lieselot

het is lieselot

leen

leen heeft het gedaan want hij pakte een knuppel bij de vriezer.

Zappdelict moordenaar gevonden

Het is Leen wan hij had een knuppel en daar sloeg hij Ton mee

dader

Poetsvrou bij wc gevonden snoepjes van poetsvrouw en groot oper vlak niet scherp dus deur tegen zig aan gekregen dus poetsvrouw

Lieselot

Het is lieselotte omdat lieselotte bij de wc een bakje met snoep had staan. En ze had een hele erge hekel aan Tom en Gerard 

de moord

Ik denk liesselote

Plaats nieuwe reactie

Je emailadres wordt nooit vrijgegeven!